YTONG Bela tavanica

YTONG Bela tavanica - Beli krov je polumontažni sistem za izradu međuspratnih i krovnih (ravnih i kosih) nosećih konstrukcija, koji dopunjuju paletu YTONG proizvoda u sistemu gradnje neophodnih u novogradnji i renoviranju, obnovi, nadogradnji, modernizaciji. Takođe je moguće formiranje konzola od YTONG Bele tavanice i integracija sa betonskim ili čeličnim nosačima i montaža između postojećih starih drvenih greda.

Naša firma "DOMUS" Bogatić je počela proizvodnju i ugradnju gredica za YTONG Belu tavanicu i Beli krov koje možete poručiti u našoj firmi.

Pošaljite nam projekat (crtež) Vašeg objekta sa dimenzijama, kontakt telefonima i lokacijom objekta.

Naš stručni tim, na čelu sa dipl. ing. građevine (statičar sa licencom), će Vam uraditi statički proračun i ponudu za kompletnu BT (belu tavanicu). Po prihvatanju ponude dobijate besplatno optimizovano uputstvo za montažu gredica, specifikaciju svog potrebnog materijala. Vreme potrebno za proizvodnju BT gredica je 3 do 7 dana. Ako je potrebno možete nas kontaktirati za pouzdanog izvođača radova. U ponudi je i opcija sa prevozom do Vašeg objekta.

Pokrivamo područje Zapadne Srbije i Beograd.

PREDNOSTI YTONG BELE TAVANICE:

"DOMUS" Bogatić kao proizvođač YTONG bele tavanice isporučuje: betonske gredice, ležajnice, specijalne ispunske blokove i YTONG beli tankoslojni malter.

Više o YTONG Beloj tavanici možete pročitati ovde ili pogledati na Domus youtube kanalu.