Kompanija

Firma "DOMUS" sa sedištem u Bogatiću osnovana je 1994. godine u vlasništvu dipl.ing.građevine Radosava Stanojevića. Od samog formiranja smo se orjentisali na izvođenje građevinskih radova visoko gradnje, građevinsko-zanatskih i završnih radova u građevinarstvu, kao i hidroizolacionih radova. U našim građevinskim poduhvatima smo vođeni idejom da efikasno, brzo i uz vrhunski kvalitet udovoljimo zahtevima naših investitora. Stručni i kvalitetni kadrovi, kao i savremena građevinska mehanizacija i oprema čine osnovnu snagu naše firme pri uspešnoj realizaciji projekata. Osnovne vrednosti firme su izvođenje radova u skladu sa dogovoreni rokovima i kvalitetom, kao i konstantna komunikacija sa naručiocem projekta.

Firma "DOMUS" Bogatić je sposobna izvoditi sve vrste građevinskih i građevinsko-zanatskih radova od manjih do velikih i složenih objekata sa mogućnošću izrade idejnih, glavnih i izvedenih projekata do izgradnje objekata po sistemu "ključ u ruke".

U našem timu se nalaze građevinski inžinjeri, majstori različitih obrazovnih profila (zidar, moler, tesar, keramičar, hidroizolater, rukovalac građevinskih mašina... ). Da bismo povereni posao obavili kvalitetno i u dogovorenom roku, ostvarili smo saradnju i sa profesionalcima iz ostalih potrebnih struka, kao i sa dovoljnim brojem sezonskih radnika.

Firma "DOMUS" Bogatić se bavi proizvodnjom i ugradnjom gredica za Ytong Belu tavanicu i Beli krov, koje možete poručiti u našoj firmi.