Usluge

Izgradnja poslovnih i stambenih objekata

Izgradnja poslovnih i stambenih objekata

Domus je gradjevinska firma koja izvodi stambene, industrijske i poslovne objekte vec 27 godina.Sa preko 50 izvedenih objekta nase preduzece garantuje sigurnost investitorima.

Kompletna izrada fontana i bazena

Kompletna izrada fontana i bazena

Bazeni, kao građevniski objekti ispunjeni vodom, različitih dubina u zavisnosti od namene, koriste se za plivanje, sport, rekreaciju, relaksaciju i razonodu.Po tipu održavanja kvaliteta vode, bazeni se dele na prelivne i skimerske.

Prelivni bazeni, danas najviše zastupljeni, su bazeni koji po svom obodu imaju prelivnu rešetku, nivo vode se nalazi u ravni sa okolnim popločanjem i omogućeno je najkvalitetnije prečišćavanje i održavanje kvaliteta vode, kao i bolja interakcija korisnika i vode. Uz prelivne bazene potreban je kompenzacioni rezervoar koji omogućava cirkulaciju vode.

Skimerski bazeni su jednostavniji tip, samo za privatnu upotrebu, gde je nivo vode niži od obale, a kruženje vode se obavlja direktno, bez komenzacionog rezervoara što ga ukupno čini i jeftinijim rešenjem.

Fontane, ukrasni građevinski objekti sa vodom kao glavnim elemntom, pružaju doživljaj u jedinstvu vode, svetlosti i zvuka i pozivaju na sastajanja i okupljanja, a postale su mesta relaksacije i uživanja.

Najpoznatije fontane su gradske, na trgovima, a mogu biti i javne u parkovima, ispred institucija, u hotelima, rezidencijama, privatne u stanu, kući, dvorištu ili firmi.

Fontanom može da približi i dočara prirodu - vodu, kamen, zelenilo, a „njegova fontana“ može biti i skulptura sa vodom. Zato je svaka fontana unikat, vezan za identitet grada, kuće, čoveka...

Fontane oplemenjuju već omiljena mesta i daju im još veću prisnost, jer kako kaže pisac: “... nije živa fontana kraj koje se ne igraju deca, ne sastaju mladi ili se ne odmaraju stari...“

Hidroizolacija: podruma, bazena, ravnih krovova, zidova i fasada, kapilarne vlage

Hidroizolacija: podruma, bazena, ravnih krovova, zidova i fasada, kapilarne vlage

Zahvaljujući širokom spektru hidroizolacionih materijala, kompanija Domus svim svojim klijentima obezbeđuje visokokvalitetna i potpuno inovativna rešenja. Na ovoj stranici možete pronaći kompletna rešenja za sve probleme sa prodorom vode i vlagom u Vašem domu. Sledeći visoko-tehnološke standarde na kojima su bazirani svi naši proizvodi, u prilici smo da ponudimo dugoročna, profesionalna rešenja za hidroizolaciju temelja, zidova i podruma, hidroizolaciju kupatila, hidroizolaciju rezervoara, kanala i ribnjaka, hidroizolaciju bazena, hidroizolaciju krovova, hidroizolaciju tunela, mostovskih konstrukcija, itd.

Adaptacija i sanacija objekata svih vrsta

Adaptacija i sanacija objekata svih vrsta

Zbog velikog iskustva i stvarnog fokusa na zadovoljstvo korisnika, možete se osloniti na nas za kompletne poslove renoviranja i adaptacija.Vršimo adaptaciju i sanaciju svih vrsta poslovnih i stambenih objekata, fontana i bazena kao i spomenika kulture.

Završni radovi u građevinarstvu

Završni radovi u građevinarstvu

Nudimo sve vrste zavrsnih radova u gradjevinarstvu (gradjevinske, gipsarsko-molerske, elektroinstalaterske, parketarske i ostalo).Pružamo profesionalne usluge i za fizička i za pravna lica.